Aanstaande zondag gaat Secret Story van start. De geselecteerde deelnemers zijn 8 mannen en 7 vrouwen, variërend in de leeftijd van 20 tot 38 jaar. Zij zullen deze week afzonderlijk van elkaar, onder begeleiding en in het diepste geheim afreizen naar Portugal. Daar nemen zij afscheid van de buitenwereld en betreden zij het afgesloten Huis der Geheimen. De 15 spraakmakende kandidaten worden zondag in de bijzondere kick-off uitzending voorgesteld. Ook worden de 15 geheimen bekendgemaakt en zal er zelfs een geheim aan de juiste persoon gekoppeld worden. 

Het Huis der Geheimen
De 15 kandidaten zijn geselecteerd en hebben allemaal een bijzonder verhaal. Zo gauw ze een voet over de drempel van het Huis der Geheimen zetten, verandert dit verhaal in hun ‘secret story’. Het huis is 600 m2 en van alle luxe voorzien, maar het is wel een huis met geheimen.. Uiteraard hangen er overal in het huis camera’s en microfoons die dag en nacht iedere beweging en elk gesprek vastleggen. Bovendien maken de kandidaten kennis met De Stem. De Stem is onverbiddelijk, streng en onvoorspelbaar, ziet alles en zal de kandidaten tijdens de kick-off aflevering al enkele opdrachten toebedelen. Kijkers thuis kunnen opdrachten verzinnen en deze in de dagelijkse uitzendingen online inzenden. Zo kan heel Nederland meekijken én spelen in Secret Story.

 

Ondertussen moeten de bewoners in het huis – waar privacy onmogelijk is –alles op alles zetten om hun eigen geheim te bewaken en dat van de anderen te raden. Andermans geheim raden betekent geld verdienen. En dat geld komt bovenop de 100.000 euro die klaarligt voor de uiteindelijke winnaar.

Secret Story is overal
Secret Story gaat van start in een kick-off uitzending op zondagavond 13 februari die wordt gepresenteerd door Renate Verbaan en Bart Boonstra. Vanaf maandag 14 februari neemt Bart elke werkdag van 19.30 uur tot 20.30 uur de presentatie van de dagelijkse shows voor zijn rekening. Renate Verbaan geeft de kijkers in de liveshow op donderdag de kans een kandidaat naar huis te sturen. Maar Secret Story is veel meer dan alleen tv. Op net5.nl/secretstory en op digitale kanalen bij o.a. Ziggo en UPC zijn de live streams 24/7 geopend. Maar ook via Facebook, Twitter en Hyves is Secret Story er altijd en overal en met de speciale yellowBird® camera die in het huis hangt, kan de kijker zelf kiezen wat hij of zij wil zien.

Bart Boonstra en Renate Verbaan nemen de presentatie van de kick-off aflevering voor hun rekening, die zondag 13 februari om 21.15 uur te zien is bij Net5.

unranked