AMSTERDAM -  Ridder Alex heeft in het Secret Story-huis een fantastisch mooie tijd gehad. Hij heeft er immers goede vrienden gemaakt en hij is er zelfs getrouwd!

Hoewel Alex het enorm jammer vindt dat hij donderdag Secret Story heeft moeten verlaten, voelt hij zich goed. “Ik kijk terug op een mooie tijd in het huis”, zegt hij. “Ik had met Gerard een hele goede klik en ik heb Laura ontmoet.”


Alex stond in eerste instantie niet op de nominatielijst, maar is nu tóch terug in Nederland. Laura, met wie hij in het huis is getrouwd, werd namelijk door De Stem op de vingers getikt omdat ze een missie niet goed uitvoerde. Ze weigerde te doen alsof ze gevoelens had voor Karim en dit pikte De Stem niet, waardoor Alex alsnog werd genomineerd.


Alex: “Ik neem Laura niets kwalijk. Het was een moeilijke missie en ik had het toch wel doorgehad.” Als het aan hem ligt gaan ze na Secret Story verder met hun relatie. “We hebben echt een relatie en zijn allebei verliefd. Als het goed is zie ik haar over vijf weken weer als ze de finale haalt. We hebben al afgesproken dat we samen alle afleveringen samen terug gaan kijken.”