Op 13 februari start NET 5 met de nieuwste realityshow van Nederland: Secret Story. In het programma wordt een groep mensen een tijdlang opgesloten in een huis in Portugal, waarbij het voor hen de kunst is om onderling een geheim van elkaar te raden. Uiteindelijk blijft er één winnaar over die met een flinke zak geld naar huis gaat. En er is NET 5 veel aan gelegen om dit programma tot een succes te maken: de kijker wordt rechtstreeks bij het programma betrokken. Zo zet de zender de kijker in de regisseurstoel van Secret Story. 

secret story logoIn het huis waar de 15 bewoners hun intrede doen, wordt een volledig door de kijker bedienbare camera geplaatst. 

De bediener thuis kan 360 graden rondkijken en zo dus zelf bepalen wat hij/zij ziet. De techniek is nog nooit eerder toegepast in een realityprogramma. 

De camera is met de muis van de computer te bedienen en kan 360º in het rond gedraaid worden. De kijker kan zo dus juist die persoon of personen in de gaten houden waarvan hij of zij denkt het geheim te weten om zo bijvoorbeeld meer bewijzen voor zijn of haar vermoeden te verzamelen. 

Secret Story is overal
Secret Story gaat van start in een kick-off uitzending op zondagavond 13 februari die wordt gepresenteerd door Renate Verbaan en Bart Boonstra. Vanaf maandag 14 februari neemt Bart elke werkdag van 19.30 uur tot 20.30 uur de presentatie van de dagelijkse shows voor zijn rekening. 

Renate Verbaan geeft de kijkers in de liveshow op donderdag de kans een kandidaat naar huis te sturen. Maar Secret Story is veel meer dan alleen tv. Op net5.nl/secretstory en op het digitale kanaal zijn de live streams 24/7 geopend. Maar ook via Facebook, Twitter en Hyves is Secret Story te volgen. 

Uitzendingen Secret Story
De kick-off van Secret Story is op zondag 13 februari om 21.15 uur te zien bij NET 5, direct daarna komt de yellowBird® camera online op net5.nl/secretstory. Reguliere afleveringen: dagelijks van 19.30 tot 20.30 uur. Herhaling dagelijks om 23.30 uur. Wekelijkse eliminatieshow: iedere donderdag om 20.30 uur. 

Secret story: Nog 6 dagen, maandag 07 februari om 22:20 op NET 5