AMSTERDAM -  De ex vriend van Secret Story-deelneemster Joanna heeft haar een brief gestuurd waarin hij haar het één en ander duidelijk wil maken.

Dennis zette de blondine een paar weken geleden, zonder dat ze het wist, aan de kant. Nu probeert hij zijn beslissing uit te leggen: “Jullie relatie vind ik nog het zwaarst”, schrijft hij, verwijzend naar de band tussen Joanna en Philip.


“Ik heb al je spullen naar je moeder gebracht omdat ik wilde dat je bij thuiskomst zou zien dat je echt te ver bent gegaan.” Toch houdt Dennis vol dat hij zijn ex nooit heeft bedrogen: “Je moet ook weten dat ik nooit ben vreemdgegaan, ik ben je tot op de dag van vandaag altijd trouw gebleven. Ik ben ook nooit verliefd geworden op een andere vrouw.”


Wat Joanna van de brief van haar ex vindt zal later deze week duidelijk worden, als ze de post ontvangt in het Huis der Geheimen in Portugal. Toch was er dinsdagavond ook goed nieuws: Nadat haar hele team werd genomineerd dankzij de slechte eindscore de afgelopen week, kreeg de blondine een wildcard van de kijkers thuis toebedeeld, waardoor ze voorlopig niet naar huis hoeft.


Mike, Sharon of Gerard zal donderdag wél te horen krijgen of Secret Story voor hen ten einde is.